ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА:

НИЕ СМЕ CROMAX®

Cromax®, една от глобалните марки за рефиниш покрития от Axalta Coating Systems, доставя увеличена продуктивност от началото до края на процеса на поправка. Това се постига чрез системи разработени за лесна, бърза и прецизна апликация. Локализираната бизнес и маркетинг подкрепа, съчетана с прагматични иновации опроставят и ускоряват рефиниш процеса. Cromax®, улеснява бизнес развитието на сервизите.

След представянето на Cromax® на Европейския пазар в края на 1940 година, нашата репутация нарасна чувствително. Днес, нашите продукти се дистрибутират чрез вностели в повече от 35 държави в региона на европа, средния изток и азия.

Но, единствено най-високо квалифицираните компании са избрани като оторизирани Cromax® вносители. Като прозрачни партньори и Cromax® посредници, нашите оторизирани Cromax® вносители са ключа към стабилната връзка с и дългосрочния успех на нашите сервизи.

 

Като част от интернационалната мрежа на оторизирани вносители,

ЕТ Тони-89  извлича като полза опита и похвата които Cromax® е усвоил през годините. презbenefits from the experience and know-how Cromax® has acquired over the years. Това включва цялостно обучение, прецизно определяне на цветове, мениджмънт програми и приспособени решения за Вашия.

В сътрудничество с ЕТ Тони-89, 
ние предлагаме персонализирани и локализирани програми на обучение за да подобрим всеки аспект на операциите на Вашия сервиз от начало до край.

Извлечете полза от професионалната услуга която получавате работейки с ЕТ Тони-89 и Cromax®.

CROMAX® - ВАШАТА ПРОДУКТВНОСТ Е НАШИЯ БИЗНЕС.

Axalta, поетапно ще преустанови използването на името и логото на DuPont на всички материяли не по-късно от Февруари.

Вносителите и дистибутори могат да продължат да продават всички продукти и материяли носещи имената DuPont Refinish и DuPont за период от време след Февруари 2015.

Защо да изберете нас


Отговорът на този въпрос е лесен – защото ние сме правилният избор!

Това се дължи не само на факта, че предагаме висококачествени продукти улесняващи вашата работа, но и на това, че ние сме директи и оторизирани вносители на марките които предлагаме! Имаме възможността да ви предоставим актуална информация директно от производителя. А дългогодишния ни опит е на ваше разположение по всяко време. ЕТ „Тони – 89“ е мястото където опит, иновации и качество се срещат и работят в пълен синхрон за Вас!
Уверете се сами! Направете правилният избор още днес.

ЗА НАС

 Бърза и сигурна доставка !

Благодарение на инфраструктурата на работа която сме изградили през годините, ние можем да доставим продуктите на марките с които работим в всяка част от България, когато и където е най-удобно за Вас!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

 Продукти 

Продуктите които предлагаме, са световно известни марки, лидери в сферата на авторепаратурата. Благодарение на което, имаме удоволствието да Ви предложим всеки един продукт от началото до края на процеса на поправка и боядисване на автомобили.

Продукти