Полиестерен кит стандартен PLUS 12

Стандартен полиестерен кит за запълване на големи повърхностни дефекти. Предлага се в следните разфасовки: - 1,5 кг. – 8 броя в кашон; - 2,5 кг. – 8 броя в кашон.

Полиестерен софт фин кит PLUS 36

Мултифункционален полиестерен кит с фина кремиообразна структура. Може да се използва както за пълнежен, така и за завършващ кит. Предлага се в разфасовка от 1,8 кг. и са 8 броя в кашон.

Полиестерен софт кит EUROCREAM 15

Лек софт полиестерен кит, с голяма пълнежна способност. Притежава кремообразна структура и ниско специфично тегло. Предлага се в разфасовка от 1 л. (2 кг.) и са 8 броя в кашон.

Полиестерен лек кит MULTIEXTENDER

Универсален лек полиестерен кит. Много лесен за нанасяне и шлайфане. С отлична адхезия към всияки основи. Наличен е в два цвята: бял и бежов. Предлага се в следните разфасовки: Бял – 750 мл. (1,5 кг.) – 8 броя в кашон; Бял – 1,5 л. (3 кг.) – 8 броя в кашон; Бежов – 1 л. (2 кг.) – 8 броя в кашон; Бежов 1,5 л. (3кг.) – 8 броя в кашон.

Кит стъклени влакна RESIN GLASS

Кит, подсилен със стъклени влакна, подходящ за поправка на полиестерни части и ръждиви метални участъци. Предлага се в следните разфасовки: - 750 гр. – 8 броя в кашон; - 1,5 кг. – 8 броя в кашон.

Полиестерен кит с алуминий ALUMINIO

Полиестерен кит с метални пигменти. Подходящ за запълване на дълбоки дефекти, поради лекотата на шлайфането му. Възможна е употребата му и при прахово боядисване. Предлага се в разфасовка от 1,6 кг. и са 8 броя в кашон.

Кит за пластмаса MULTIPLAS

Изключително гъвкав кит, предназначен за поправка на всякакъв вид пластмаси. Предлага се в разфасовка от 1 кг. и са 8 броя в кашон.

Полиестерен шприц кит A80

Течен полиестерен кит (за пръскане), който изравнява малките неравности на голяма повърхност. Предлага се в разфасовка от 1 л. и са 6 броя в кашон.

Полиестерен ултра-лек кит FUTURA PLUS

Ултра-лек, мултифункционален кит, който може да се използва във всички индустрии. Характеризира се с изключителна гъвкавост и лекота. Елиминира пропиването на филера в кита и предоставя отлична гладкост. Предлага се в разфасовка от 1 л. (2 кг.) и са 8 броя в кашон.