8.3 Полираща паста ROBERCAR UF920

Ултра фина паста ROBERCAR UF920 е подходяща за предпазване и поддържане на високо ниво на гланца след пастиране. Премахва холограми и оставя дълготраен и дълбок гланцов блясък. Еднакво ефективно е нанасянето чрез полир машина и на ръка. Предлага се в опаковка от 1 литър.

8.2 Полираща паста ROBERCAR F910

ROBERCAR F910 е полир паста, която съдържа фина абразивна частица, за пастиране на нови или не силно наранени лакови покрития. Също така, може да се използва като допълнителна стъпка при употребата на паста С900, чиято абразивна частица е едра. F910 премахва фини драскотини от шкурки и кръгови очертания. Следователно, придава превъзходен високо-гланцов краен резултат. Паста F910 има възможността да се използва както чрез полир машина, така и на ръка. Предлага се в опаковка от 1 литър.

8.1 Полираща паста ROBERCAR C900

Шлайф паста ROBERCAR C900 съдържа едра абразивна частица, която я прави идеална за заличаване на видими, по-дълбоки наранявания по лаковото покритие. C900 предлага отличен баланс между бързо постигнати резултати и качествено пастиране на лака. Може да се използва както посредством полираща машина, така и на ръка за отстраняване на по-леки повърхностни драскотини. Предлага се в опаковка от 1 литър.