6. Каша за ръце PASTA

Ново поколение каша за ръце обогатена с глицерин, който омекотява кожата на ръцете. С лек, приятен аромат на лавандула. Почиства всякакви замърсявания. Налична в разфасовка от 4кг.

6.5 Структурна боя за брони BUMPER COLOR

Гъвкаво и мултифункционално покритие за автомобилни пластмаси, изключително подходящо за брони. Позволява различна текстура, в зависимост от начина на нанасяне. Съдържа пластификатор и е готов за употреба. Налично е в два цвята: антрацит и черно. Предлага се в разфасовка от 1л. и са 12 броя в кашон.

6.4 1К Покритие за заварки SIGILTEX

1К покритие за запечатване на поправки по автомобила като заварки и други подобни. Разработено е за нанасяне с четка. Предлага се в разфасовка от 1 л. и са 12 броя в кашон.

6.3 Полиуретаново лепило RPS 55

1К полиуретановия структурен уплътнител е подходящ за широка гама приложения. Гарантира висока качество на крайния резултат. Отличава се с кратко време за съхнене. Възможно е боядисване след втвърдяване на лепилото. Налично е в три цвята: бяло, сиво и черно. Предлага се в разфасовка от 310 мл. и са 12 броя в кашон.

6.2 Парафиново покритие CAVITEX

Вътрешно безцветно покритие за антикорозионна защита по каросерията. Предлага се в разфасовка от 1 л. и са 12 броя в кашон.

6.1 Антикорозионно покритие SILTEX 800 HS

Висококачествено защитно покритие, против нараняване от камъчета. Осигурява голяма защита с силно качество на финиша. Позволява полагане на боя отгоре. Налично е в три цвята: бяло, сиво и черено. Предлага се в разфасовка от 1 л. и са 12 броя в кашон.