Екипът на ЕТ "Тони-89" има удоволствието на работи с производители на авторепаратурни продукти - лидери в областта си. Фирмата е оторизиран дистрибутор на белгийската компания CROMAX, по-позната на пазара под старото си наименование Du Pont, на територията на цяла Южна България и област Варна. ЕТ "Тони-89" е единствен оторизиран дистрибутор за България на испанската компания ROBERLO от 2006 г. В асортимента на фирмата можете да откриете и продукти на компаниите: DUXONE, BOSSAUTO, SATA, SONTARA, VOLZ.


Над 25-годишният опит на фирмата в областта на авторепаратурните продукти и автомобилните бой е своеобразно доказателство за способностите и знанията на екипа на ЕТ "Тони-89".


В партньорстото си с ЕТ "Тони-89" ще откриете не само висококачествени продукти, но и подкрепа за успешното развитие на Вашия бизнес. Фирмата разполага със складова база в град Пловдив и осъществява продажби на едро. Продажби на дребно реализира в два фирмени магазина: в Пловдив (адрес: ул. "Стефан и Обрейко Обрейкови" № 13) и в Бургас (адрес: ул. "Сливница" № 81а). Продукти на компаниите внасяни от ЕТ "Тони-89" може да откриете и в обекти на наши клиенти в страната.

 

Фирма ЕТ Тони 89 е основана през 1989 година.

 

  • 1992 година започва да се занимава с търговия на авторепаратурни продукти, наемайки магазин от 15 кв. м.

  • 1995 година, фирмата закупува смесителна система на автомобилни бои DuPont и започва работа като дилър за Пловдивска област.

  • 1997 година, ЕТ Тони 89 става вносител на гръцката фирма за авторепаратурни материали, Body. В същата година, за първи път фирмата декларира жаланието си пред DuPont Refinish да стане директен вносител.

  • 2001 година, след множество проведени срещи, изпратени писма и факсове през изминалите 4 години, фирма ЕТ Тони 89 успя да постигне основната си цел да стане официален вносител на DuPont Refinish.

  • 2004 година, фирма ЕТ Тони 89 става официален вносител на немската компания за автобояджийска техника SATA.

  • 2006 година, фирмата прекратява взаимоотношения с гръцката компания Body и започва ново сътрудничество с испанската компания за авторепаратурни материали Roberlo.

                                      

В момента, фирмата притежава собстена складова база и магазин за авторепаратурни продукти. Персонала на ЕТ Тони 89 се състои от 8 човека. Това, с което най-много се гордеем, че сме постигнали през годините, е безрезервното доверие, с което се ползва ЕТ Тони 89, както от страна на нашите клиенти, така и от страна на нашите партнъори.